URMAKEREN

Jan Morten Rø har over 20 års erfaring innen urbransjen.

Han er vokst opp i en familiebedrift hvor hans far drev urmaker butikk med urmakerverksted i Stjørdal i Trøndelag. Utdanningen fikk Jan Morten på Urmakerskolen i Ringsted i Danmark. Et 4 år langt løp hvor han kombinerte skole og praksis hos sin far.  I 2016 startet Urspesialisten verksted i Arendal. Han har et todelt verksted med en benk for armbåndsur og en egen benk for større vegg-/ gulv- og bordur. 

Har du en klokke eller flere som trenger litt omsorg av en urmaker så tar han imot alle typer klokker. Han tar en gratis og uforpliktet inspeksjon av klokkene og gir en tilbakemelding om hva som trengs å gjøres og et prisoverslag. Batteriskift gjennomføres mens du venter. Bor du langt unna Arendal kan du sende armbåndsur, lommeklokker og søsterklokker til Urspesialisten i posten.

I 2017 ble det gjort en utvidelse av bedriften til å bli både verksted og butikk. Jan Morten trives med kombinasjonen av å fikse det gamle, samt å selge nytt til de som ønsker å smykke seg med nye klokker.  Foruten armbåndsur selges det også  lommeur, vekkerur og værstasjoner. Skulle dette være av interesse, så ta kontakt.

Nå er butikk og versted flyttet til  Rådhusgata 3 i Kristiansand.

 

KONTAKT OSS

Tlf.: 92089217
E-post: janmro@broadpark.no

Org.nr: 917109389

Urmakeren kan også nås på skjemaet lengre nede på siden.

 

 

Ã…PNINGSTIDER

Åpningstidene:

Mandag til fredag 09.30-17.00

Lørdag 10.00-14.00